Creditcheck

Creditcheck

Verklein de kans op wanbetaling door uzelf goed te laten informeren over de kredietwaardigheid van uw (nieuwe) klanten. Het kan nooit kwaad om dit eens te toetsen, zodat u zeker weet dat u met een legitieme partij in zee gaat.

Ken het betaalgedrag van uw (nieuwe) klant

Met de Credit Check van CB Incasso heeft u online inzicht in de kredietwaardigheid van ruim 1,6 miljoen Nederlandse bedrijven. Wellicht komt u hierna tot het inzicht dat vooruitbetalen bij deze klant toch een veiligere keuze is om het risico van wanbetaling of een toekomstig incassotraject te voorkomen. Dit is gunstig voor uw liquiditeitspositie. En het bespaart u een hoop moeite!

Wat vertelt de Credit Check u?

Met onze Credit Check krijgt u alle relevante informatie over de financiƫle conditie van uw relaties: de kredietscore, kredietlimiet, jaarverslagen van de afgelopen 3 jaar, informatie over bestuurders en informatie over verwachte betalingen. Overzichtelijk en altijd actueel. Kortom, met de CreditCheck kunt u goede afwegingen maken om de kans op wanbetaling te verkleinen. En dat is wel zo prettig zakendoen.