Incasso

Incasso

De beste en voordeligste weg naar de rechter

Soms is het noodzakelijk om uw zaak voor de rechter te laten komen. Overdracht van uw zaak aan een advocaat of deurwaarder kost echter veel tijd en geld. Daarom heeft CB Incasso een eigen juridische afdeling, die uw gerechtelijke procedure adequaat behandelt. U krijgt eerlijk advies over de verhaalbaarheid van uw vordering én een zeer aantrekkelijk tarief. Dat werkt snel en eenvoudig.

Gerechtelijke incasso

Door onze dynamische visie en strategie wordt ruim 93% van de vorderingen zonder tussenkomst van de rechter geïncasseerd. In de gevallen waar dit niet mogelijk is kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze eigen juridische afdeling.

De voordelen op een rij:

 • U beschikt over een eigen gerechtelijk incassospecialist
 • No cure No pay
 • Uw vordering snel veilig gesteld, vonnis 20 jaar geldig
 • Slagvaarding tenuitvoerlegging van het vonnis
 • Geen onverwachte & bijkomende kosten

Buitengerechtelijke incasso (minnelijke incasso)

Als MKB’er hoeft u niet eindeloos te wachten op uw geld. U heeft er alles aan gedaan om uw klant te laten betalen maar nog geen resultaat? CB Incasso heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de directe en persoonlijke aanpak op het gebied van particulieren en bedrijven die zich niet aan de gemaakte betaalafspraken houden. Onze succesformule zorgt er voor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Buitengewone incassostrategie

In het buitengerechtelijke traject heeft uw incassospecialist intensief contact met uw debiteur. Hij/zij komt altijd direct in actie en na het verkrijgen van de opdracht zoekt hij/zij direct contact met uw debiteur. Door adequaat handelen en er dicht opzitten beperken wij de doorlooptijd.

Een succesvolle incassoprocedure valt of staat met de juiste toon, zeker in het MKB en bij particulieren. Uw incassospecialist kent de regels van het spel en weet wat werkt en wat niet werkt. Onze incassospecialisten focussen zich altijd op het minnelijke traject en proberen juridische procedures te voorkomen. Uw incassospecialist heeft ruime ervaring, beschikt over de juiste kennis en hanteert de juiste toonzetting die bijdraagt aan een positief resultaat. Door deze dynamische inzet bent u verzekerd van een snelle en doeltreffende behandeling van uw incassozaken.

Trefzeker met gepaste toon

Ons incassotraject is uitzonderlijk intensief. Door een slimme inzet van uiteenlopende communicatiekanalen zoals post, e-mail, sms, en telefonie kan de openstaande vordering onmogelijk aan de aandacht van uw debiteur ontsnappen. In eerste instantie is de benadering mild van aard. De vordering kan immers aan de aandacht van uw debiteur zijn ontschoten. Blijft uw debiteur ingebreke dan zal uw incassospecialist de druk opvoeren om er voor te zorgen dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Indien u wenst kan uw incassospecialist onze buitendienst opdracht geven uw debiteur te bezoeken. Vanzelfsprekend handelen wij strikt volgens strenge normen en waarden en hanteren wij de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Incasso Ondernemingen (NVI).

Optimale veiligheid & volledige transparantie

In overleg met u geeft uw incassospecialist uw debiteur de keuze tussen directe betaling van het volledige bedrag of betaling in termijnen. Wij bieden uw debiteur diverse betaalmogelijkheden: contant, PIN, iDEAL, bankoverschrijving of Bancontact/ Mister Cash. Uw debiteur betaalt niet aan CB Incasso maar aan een Stichting Derdengelden. Zo bent u er verzekerd van dat uw geld in veilige handen is.

Via CB Incasso Online heeft u 24/7 inzage in uw dossiers. U kunt eenvoudig alle resultaten volgen en heeft zelfs toegang tot alle correspondentie, gespreksnotities en financiële transacties. Maximale transparantie dus!

Maximaal minnelijke incasso

Door onze transparante werkwijze wordt ruim 93% van de vorderingen zonder tussenkomst van de rechter geïncasseerd. Hoewel uw incassospecialist er alles aan zal doen om in de minnelijke fase het maximale er uit te halen kan gerechtelijk incasso in sommige gevallen noodzakelijk zijn.

Uw incassospecialist is ervaren op dit gebied en kan u adviseren over het aanvragen van het faillissement van uw debiteur tot het leggen van conservatoir beslag en van een incasso kort geding tot derdenbeslag.

Test ons en ervaar het verschil!

Wij weten dat onze aanpak werkt. Onze klanten weten dat ook. Simpelweg omdat zij dankzij CB Incasso over een betere liquiditeit beschikken. En dat zonder kosten en zonder verplichtingen.

Eerst zien, dan geloven? Laat CB Incasso gewoon eens een aantal incasso’s voor u uitvoeren. Dan merkt u meteen wat wij – letterlijk! – waard zijn:

 • Scherpste incassotarief: 100% No cure No pay
 • Hoogste rendement: incasso door ervaren incassospecialisten
 • Garantie: Geld veilig op onze Stichting Derdengelden
 • Gemak: 24/7 online inzage in uw dossiers
 • Maatwerk: uw eisen en wensen zijn maatgevend
 • Na incassering binnen 24 uur uw geld
 • Overtuigende aanpak per dossier
 • Eén vast aanspreekpunt, u heeft uw eigen incassospecialist